Despre noi

Brandul Dana Dinu este o combinație subtilă între matematică și artă. Fiecare piesă vestimentară este realizată în funcție de nevoile și proporțiile corpului fiecărei femei. Pentru noi, calitatea CONTEAZĂ! Pentru brandul DANA DINU, important este ca cele care ne sunt cliente să se bucure de calitatea hainelor timp îndelungat.

"Pasiunea pentru creație vestimentară s-a dezvoltat treptat, prin studiul artelor textile, trecând prin toate ramificațiile sale – tapiserie, imprimerie. La facultate, am optat pentru studiul designului vestimentar, acesta fiind mai apropiat de viața reală, de nevoile oamenilor, de a realiza ceva palpabil, funcțional. Atracția a apărut de când eram foarte mică, fiind fascinată de tot ce înseamnă textil. Puteam să stau minute în șir în fața unei vitrine cu țesături, imaginandu-mi ce haine aș putea face din ele. Îmi plăceau și ustensilele bunicii, o analizam când torcea lână, o vopsea sau o țesea în covoare sau cuverturi."

 (Dana Dinu)

Hainele noastre flatează toate tipologiile corporale, deoarece folosim proporții bine calculate și finisaje de calitate. Printurile sunt pictate manual și adaugă valoare fiecărei piese realizate. Cu peste 25 de ani de experiență ca pictor, designerul Dana Dinu realizează mici piese de artă purtabilă.

Personalitatea complexă a designerului Dana Dinu este impregnată în brandul cu același nume, acesta folosindu-se de un mix de concepte- funcțional, confort și artă vibrantă.

Toate colecțiile sunt realizate din țesături naturale, datorită durabilitații și beneficiile acestora asupra corpului uman.

Dana Dinu nu e doar despre minimalism, pasiune, onestitate şi calitate. E şi despre a-ți da frâu personalității fără restricții, despre a te îmbrăca aşa cum simţi şi de a te exprima LIBER.

Filosofia noastră se bazează nu doar pe esteticul hainelor, finețea croiului şi accesibilitatea prețurilor ci şi pe ceea ce transmit materialele. Pe calitatea lor, dar mai mult decât atât, pe experiența pe care acestea le oferă celui ce le poartă. Da, suntem de părere că purtatul unui item poate fi şi o experiență senzorială şi ne dorim ca produsele noastre să vă ajute să trăiți cele mai plăcute experiențe.


Atât pentru noi cât și pentru clientele noastre, detaliile fac diferența. Vrem să subliniem, chiar dacă am mai făcut-o, faptul că ale noastre cliente sunt complicele noastre în a duce mai departe o filosofie simplă, aceea a calității și nu a cantității, aceea a formelor simple și a unei umbre de minimalism și certitudine într-o lume a modei ușor tulbure.

Brandul Dana Dinu este un vis devenit realitate, un vis la care s-a muncit enorm și se muncește în continuare, un brand unde ne punem toată pasiunea și creativitatea pentru ca ceea ce ajunge la clienți să fie adevarate mostre de iubire. Ne bucurăm mult că ne urmăriți în număr atât de mare și visăm să ajungem la cât mai mulți dintre dvs. cu inspirație și haine cu suflet.